Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
    159 1.8 ли искаш?
    Мхм

Ако се абстрахираме от тия дето се пънат по светофарите (за което отдавна ми е минало времето), всичко опира до свикване с усещането. Аз като я карам моята кола веднъж седмично и през първите 2 километра ми се струва, като Ферари а после - не чак толкова.

Или, както много точно се беше изразил един колега от форума - "омаляла" ми е колата (не в пространствен смисъл). Е - като мине на "по-голяма" и тя ще му омалее бързо.
    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 16:31.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• И ти си прав.
      И аз свикнах на моята и ми се иска нещо по-бързо сега.
      Но като се кача на нещо по-бавно и ми е доста неприятно извънградско, че не мога да изпреварвам както с "бързия" спарк, а трябва да чакам някоя дъъълга права и да стоя зад тира да му дишам саждите.

Зависи как караш де, ако е само градско е все тая, но извънградско за бързи и безопасни изпреварвания си трябват коне.
      156 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
        Моля.Успех с покупката.
        Не гадая, щот не ми пука кой какво "кара" ...
        Не мое ма "добараш".
        Защото не се "състезавам" ни нагоре, ни надоле по баирите.
        Само по-магистралата.Ама и там не се състезавам, а си шофирам за удоволствие.

А явно и ти гадаеш и влизаш и излизаш в ролята на екстрасенс.
        Моята не пуши.Изобщо.Само прибира джантите и виждаш как излита ...после помирисваш остатъка от боба и се размечтаваш...
        Кой, какво гадае е друг проблем....явно виртуален....и с тея 400кг. в купето, да не кажа и повече ти хвърчиш, не си мисли, че летиш....))...сорри бате за бързия трактор........159-ка на драг...мое и да видим тая година....)....не забравяй, че моя боб е с наденица...)

---------- Post added at 14:15 ---------- Previous post was at 14:12 ----------

п.п...погледни си ника...и тогава ми говори, че не се възбуждаш...)).....тоез не се впускаш в гонки....
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
          По тая логика трабва всички да сме ергени
          Ама, много си прав бе брат....

---------- Post added at 14:49 ---------- Previous post was at 14:45 ----------

Красотата изисква жертви....няма да ти говоря за жената....надявам, че си разбран и няма да се засегнеш....щото тука, каквото кажа и си е ебало майката....

Comment

Чак пък да излита...

Много са красиви 159ките, и аз мечтая за външния им вид, обаче е много тъжно че нямат нито един свестен мотор

Доста неприятно е да имаш 2.4 и да знаеш че бмв 330д например върви много повече и гори по-малко... А и са по-здрави, не пукат глави, не късат ремъци... и т.н.
            Автоматика също е 100 пъти по-хубав и здрав.

Е как да си купя 159 като го знам това? Само заради красотата ли ?
            Това избщо не е вярно по информация от джамбази в бг не се внася BMW без скъсана верига има временен ремонт за 200лв и хората правят пари. 330д не гори по малко от 2.4 градско не му мърдат 15. Може да гори 7 само ако караш с 80 извънградско. Ако вземеш 330/530 се приготви цената на твойта кола да я даваш на 6 месеца само за диагностика ) Имам много познати които имат 5-ци и 7-ци с този мотор досега не съм чул някой да не е дал под 3000 лв за ремоти първата година. Отделно постоянно си в филма дали няма да я откраднат или да ти думнат парктроника който не се покрива от каското.

P.S. Не казвам че не са хубави коли но такива неща като малък разход и евтина подръжка не съществуват при 330д
            Last edited by boyracer; d.m.y г., 19:42.
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm
            Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от boyracer Покажи съобщение
              Това избщо не е вярно по информация от джамбази в бг не се внася BMW без скъсана верига има временен ремонт за 200лв и хората правят пари. 330д не гори по малко от 2.4 градско не му мърдат 15. Може да гори 7 само ако караш с 80 извънградско. Ако вземеш 330/530 се приготви цената на твойта кола да я даваш на 6 месеца само за диагностика ) Имам много познати които имат 5-ци и 7-ци с този мотор досега не съм чул някой да не е дал под 3000 лв за ремоти първата година. Отделно постоянно си в филма дали няма да я откраднат или да ти думнат парктроника който не се покрива от каското.
              Ти пък и ти
              Недей така лошо да разбиваш илюзиите на колегата, сигурно вече беше събрал пари за якото БМВ, пък ква стана тя сега-вериги, диагностики, 3000лв!!!!Пък ако се събуди и я няма, кво ще прави горкия-ще си вика, ех защо не си купих 159, толкова ми харесваше, пък си останах само с харесването.Е, ща ги оглаеждам по улиците и ще събирам този път за Ауди или Мерцедес, че много яки били-не влизали в сервиз.Така ми каза един приятел, дето баща му имал колега, дето чул от едни приятелиПък си държали и цената, и така не влизаш във филма 159, който Бобби вече го е гледал и затова сега иска ако има как да си купи 159 на цената на 156-цата която продава.

Яко спам.........
              Last edited by stu; d.m.y г., 19:54.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• За коя година говориш?
                Аз говоря за е90/е92 231 коня. М57 мисля се водеше.
                Смесено гори 7-8, градско 9-10, инфо от първа ръка, автомат.

Временни ремонти при скъсана верига няма, а диагностиката по 3000лв на 6 месеца не звучи много сериозно.
                156 2.0TS

Comment

За коя година говориш?
                  Аз говоря за е90/е92 231 коня. М57 мисля се водеше.
                  Смесено гори 7-8, градско 9-10, инфо от първа ръка, автомат.

Временни ремонти при скъсана верига няма, а диагностиката по 3000лв на 6 месеца не звучи много сериозно.
                  Дай ми го на мен и ще ти дам инфо от втора ръка, което ще се различава от първата?

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                    Ти пък и ти
                    Недей така лошо да разбиваш илюзиите на колегата, сигурно вече беше събрал пари за якото БМВ, пък ква стана тя сега-вериги, диагностики, 3000лв!!!!Пък ако се събуди и я няма, кво ще прави горкия-ще си вика, ех защо не си купих 159, толкова ми харесваше, пък си останах само с харесването.Е, ща ги оглаждам по улиците и ще събирам този път за Ауди или Мерцедес, че много яки били-не влизали в сервиз.Така ми каза един приятел, дето баща му имал колега, дето чул от едни приятелиПък си държали и цената, и не влизаш във филма 159 на Бобби, дето иска да си купи кола на цената на 156-цата която продава, но 159-ката била яко надценена.....хихихи

Яко спам.........
                    Ама ти яко не си в час......имаш виртуален проблем....кой е тоя Бобби дето иска да купи 159 на цената на 156....може да ти продаде 156 като за 159....)....ама обратното няма как да се случи....

---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:56 ----------

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                    Дай ми го на мен и ще ти дам инфо от втора ръка, което ще се различава от първата?
                    Бавареца винаги е подържал по висока цена, независимо в какво състояние....просто пазар.....има ли нужда да ти обеснявам....

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Ама ти яко не си в час......имаш виртуален проблем....кой е тоя Бобби дето иска да купи 159 на цената на 156....може да ти продаде 156 като за 159....)....ама обратното няма как да се случи....

Бавареца винаги е подържал по висока цена, независимо в какво състояние....просто пазар.....има ли нужда да ти обеснявам....
                      Аз визирам разхода, а не цената!

Comment

• A за вървежа нещо ще кажеш ли?
                        156 2.0TS

Comment

• Колегииииииии, темата е за АЛФА РОМЕО 159, а вие продължавате да пишете извън темата!!!
                          dhtj - ами като толкова те кефи си купи БМВ и се кефи на разход, вървеж и т.н........що се буташ в тази тема да ни даваш акъли на тези които вече сме направили своя избор, а и на онези , които ги интересува конкретно 159!
                          Last edited by stu; d.m.y г., 20:22.

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                            Аз визирам разхода, а не цената!
                            Не знам какво визираш, ама ще повторя....влез в час и чети мненията, а не го карай по инерция.....
                            Тоя Бобби ви обърка темата ебати....

---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:23 ----------

Колегииииииии, темата е за АЛФА РОМЕО 159, а вие продължавате да пишете извън темата!!!
                            dhtj - ами като толкова те кефи си купи БМВ и се кефи на разход, вървеж и т.н........що се буташ в тази тема да ни даваш акъли на тези които вече сме направили своя избор, а и на онези , които ги интересува конкретно 159!
                            Стига писка бе....Моля Другарко в раздела за италфест....

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              Ама, много си прав бе брат....

---------- Post added at 14:49 ---------- Previous post was at 14:45 ----------

Красотата изисква жертви....няма да ти говоря за жената....надявам, че си разбран и няма да се засегнеш....щото тука, каквото кажа и си е ебало майката....
                              Луд ли си Дреме ми...просто си говорим
                              Колегииииииии, темата е за АЛФА РОМЕО 159, а вие продължавате да пишете извън темата!!!
                              Абе и аз това се чудя....все едно са се събрали хора от два различни форума.
                              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• [QUOTE=Бобби;1531022]Ама ти яко не си в час......имаш виртуален проблем....кой е тоя Бобби дето иска да купи 159 на цената на 156....може да ти продаде 156 като за 159....)....ама обратното няма как да се случи....[COLOR="Silver"]

Много добре ти разбирам проблема, но не мога да ти помогна.Няма как сега да си купиш 159-ка, която да не се обезцени във времето и после да и вземеш същите пари!Искаш сега да купиш такава за 4-5000лв, която след 4-5 години да може да продадеш за 2-2500.Лошото в това уравнение е, че в момента за 4-5000лв може да вземеш някоя "морга", като една която се обсъждаше малко по-назад в темата, и да се вкараш в як филм с неизвестен край.Като хубавите трилъри, които докрая те държат в напрежение.Лошото е, че повечето трилъри не свършват добре
                                Last edited by stu; d.m.y г., 20:33.

Comment

Working...
                                X